Kako zavarovati avto pred pajkom

Iznajdljivi Rus ima zanimivo taktiko, ko krši prometne predpise.
Oglej si celoten članek

Aroganca nekaterih nima meja, to se velikokrat vidi tudi v prometu, ko se posamezniki obnašajo, kot da so javno cesto asfaltirali zgolj zaradi njih, vsi ostali pa naj se raje pometejo stran z nje. Podobno je s parkirnimi mesti, kaj je bolj elegantnega, kot zasesti prostor najbližje vhodu v trgovino. Pa kaj, če je na njem znak za invalide, treba se je znajti. 

Neki Rus je očitno zavoljo "sitnih" redarjev šel še korak dlje. Ko avtomobil parkira na nedovoljenem mestu, ga z verigo priklene okoli B-stebrička in bližnjo trdno stvar, denimo ograjo.

Morda bi kdo verjel, da to počne zavoljo tatov, a potem verjetno ne bi zapustil avta s spuščenimi stekli. Najbolj logična razlaga je, da mu ga na ta način ne more odpeljati pajek. Morebitni listek s kaznijo pa očitno uporabi na stranišču ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.