Kangoo korenito dodelan

Foto: Renault Reanult kangoo Foto: Renault Reanult kangoo Foto: Renault Reanult kangoo Foto: Renault Reanult kangoo Foto: Renault Reanult kangoo
Renault je predstavil dolgo pričakovano medgeneracijsko prenovo kangooja, ki avtu daje svež tovarnin vizualni pečat, tudi znotraj je pridobitev kar nekaj.
Oglej si celoten članek

Francozi so prenovili tako tovorno kot potniško različico, ki je v zadnjih petih letih od predstavitve druge generacije prepričala tudi marsikatero slovensko družino. Še naprej bo na voljo tudi v treh dolžinah medosne razdalje.

Navzven je prenovljeni kangoo opazen predvsem po novem sprednjem delu, na katerem sta nova odbijač in maska, logo tovarne je postavljen zelo pokončno. Zelo zanimivo je tudi znotraj, saj je precej osvežena armaturna plošča, dodani so nekateri novi materiali, med posebnosti kangooja v svojem razredu pa sodi možnost treh sedežev v prvi vrsti, s čimer je še bolj pisan na kožo obrtnikom.

Nova oprema, ki je na voljo, vključuje sisteme za elektronski nadzor stabilnosti ESC, pomoč pri speljevanju navkreber (Hill Start Assist) in izboljšanje oprijema (Extended Grip) in povezljivo multimedijsko napravo Renault R-Link, ki omogoča med drugim tudi branje e-sporočil.
Paleto dizelskih in bencinskih motorjev med drugim sestavljajo tudi Energy dCi 75 in dCi 90 ter TCe 115 KM2, ki se po porabi goriva uvrščajo na vrh svojih razredov zahvaljujoč vgradnji sistemov stop&start in zajema energije med zaviranjem in upočasnjevanjem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.