Kateri bo evropski avto leta?

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Med finalisti za prestižno titulo evropski avto leta 2014 je le še sedem avtomobilov, med njimi dva električna.
Oglej si celoten članek

BMW i3, citroën C4 picasso, mazda3, mercedes-benz razred S, peugeot 308, škoda octavia in tesla S so prišli v ožji izbor po odločitvi mednarodne žirije avtomobilskih novinarjev. Sedmerica je bila izbrana izmed 30 avtomobilov, ki so bili na širšem seznamu na tokratnem izboru.

Jasnega favorita med sedmerico ni. Trije avtomobili predstavljajo visoko tehnologijo, in sicer električna i3 in tesla S ter ultra luksuzni in z inovacijami napolnjen razred S. 

Vseeno pa so ponavadi evropski avtomobili postali nekoliko bolj "ljudski modeli", pri čemer bo boj med obema francozoma, čehinjo in japonko lahko še sila napet.

Vse bo jasno 3. marca na predvečer začetka ženevskega avtosalona.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.