Kateri je po vašem mnenju evropski avto leta?

Foto: Citroën Citroën DS5 Foto: Fiat Fiat panda Foto: Miha Pečoler Ford focus Foto: Miha Pečoler Opel ampera Foto: Gregor Prebil Range rover evoque Foto: Gregor Prebil Toyota yaris Foto: Volkswagen Volkswagen up! s petimi vrati
Na avtosalonu v Ženevi bodo prihodnji teden izbirali evropski avto leta, ki bo na prestolu zamenjal nissan leaf. V ožji izbor se je uvrstilo sedem finalistov, ki si jih lahko pogledate v fotogaleriji in sodelujete v anketi, kateri od njih si najbolj zasluži nagrado.
Oglej si celoten članek

Letošnji finalisti v izboru za evropski avto leta so:

Citroën DS5

Fiat panda

Ford focus

Opel ampera/chevrolet volt

Range Rover evoque


Toyota yaris

Volkswagen up!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.