Kia picanto 3 bo očitno zelo pikanten

Foto: Kia
Foto: Kia
Kia picanto bo spomladi že pri kupcih, prvič pa so znani njegovi uradni obrisi.
Oglej si celoten članek

Kia Motors je pokazala prve risbe 3. generacije novega picanta, predstavnika malih avtomobilov, ki ga po svetu zelo uspešno prodajajo.

Foto: Kia Kia picanto Novi picanto ima glede na opis Kie mladostno in energično oblikovano zunanjost ter notranjost. Ohranil bo majhne mere, a bo znotraj bolj uporaben, bolj drzen, večja bo tudi paleta barv. Gre za večji avto od modela, ki ga bo nasledil, na voljo pa bo kot petvratnik.

Obljubljajo tudi "visokotehnološko" udobje in in napredne varnostne pripomočke. 

Foto: Kia Kia picanto Picanto bo na evropske ceste zapeljal spomladi 2017, svojo evropsko premiero pa doživel marca na ženevskem avtosalonu.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:39 25. December 2016.

    Navzven spominja na volkswagna pola GTI, notranjost je pa huda.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.