Kia z novo štirivratno športno limuzino

Foto: Žurnal24 Konceptni kiin štirivratni kupe Foto: Žurnal24 Konceptni kiin štirivratni kupe Foto: Žurnal24 Konceptni kiin štirivratni kupe Foto: Kia Konceptni kiin štirivratni kupe
Kia bo v Frankfurtu predstavila koncept štirivratne športne limuzine, dinamičnega in futurističnega videza, ki kaže jasne oblikovalske usmeritve korejskega proizvajalca avtomobilov v prihodnosti.
Oglej si celoten članek

Štirisedežna športna limuzina s pogonom na zadnji kolesni par je koncept, kjer se vitki in mišičasti proporci srečajo s sodobnim in elegantnim kokpitom, pravijo pri Kii.

"Ne glede na to, iz katere perspektive ga gledamo, koncept preprosto razganja od energije in je pripravljen na vzlet," je o vozilu ponosno povedal Peter Schreyer, vodja Kijinega oblikovanja, in še dodal: "Prepričan sem, da to vozilo jasno izraža Kijino trdno stališče: pripravljeni smo, da hitro preidemo k novemu poglavju."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.