Kim Džong Un vozil že pri treh letih

Foto: EPA
Foto: EPA
Novega severnokorejskega voditelja Kim Džong Una so tamkajšnji mediji takoj po tem, ko je na prestolu nasledil umrlega očeta, označili za genija. Med drugim naj bi avtomobil vozil že pri treh letih.
Oglej si celoten članek

Kim Džong Un, vrhovni poveljnik severnokorejskega naroda in sin pokojnega diktatorja Kim Džong Ila, je veščine tehnike vožnje osvojil že pri treh letih. To je bilo razkrito v propagandnem filmu o novem vodji, ki je bil predvajan na prvem programu nacionalne televizije NKS. Isti vir je objavil, da je Kim Džong Un že pri osmih letih po makadamski cesti z vozilom drvel s hitrostjo 120 km/h.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 20:38 28. Marec 2012.

    Duševno zaostal saj se vidi a ne ????

  • 13:08 25. Marec 2012.

    po makedamu in srediscu mesta seveda :)

  • 13:07 25. Marec 2012.

    hah.. pr nam je vsak drugi trenerkar takšn.. zna vozit pri treh letih.. norijo pa 120 na uro še zdaj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.