Kitajski koncepti

Foto: Žurnal24 Avtosalon v Pekingu tudi zaradi kitajskih novosti postaja v svetu vse bolj prepo Foto: Žurnal24 IAT eTaxi Foto: Žurnal24 IAT eTaxi Foto: Žurnal24 IAT eTaxi Foto: Žurnal24 IAT eTaxi Foto: Žurnal24 IAT zhu feng Foto: Žurnal24 IAT zhu feng Foto: Žurnal24 IAT zhu feng Foto: Žurnal24 IAT wifeng II Foto: Žurnal24 IAT wifeng II Foto: Žurnal24 IAT wifeng II Foto: Žurnal24 IAT wifeng II Foto: Žurnal24 IAT wifeng II Foto: Žurnal24 IAT zhu feng Foto: Žurnal24 IAT zhu feng Foto: Žurnal24 IAT eTaxi Foto: Žurnal24 IAT eTaxi
Kitajski proizvajalec avtomobilov IAT je za avtomobilski salon v Pekingu pripravil tri konceptna vozila na električni pogon.
Oglej si celoten članek

Prvi električni koncept je wifeng II, ki se od predhodnega wifenga razlikuje po spremenjenem videzu, a je obdržal atraktivna vrata, ki se odpirajo navzgor. Po prvih podatkih je njegova najvišja hitrost 200 km/h, medtem ko od 0 do 100 km/h pospeši v sedmih sekundah.

Druga novost je mestno vozilo IAT zhu feng. Najvišja hitrost je 160 km/h, z enim polnjenjem pa je sposoben opraviti 160 kilometrov. Tretji električni avtomobil je IAT eTaxi (sodeč po skici se zadnja vrata odpirajo v drugo smer kot prva). Posebnost koncepta je, da je mogoče baterije v limuzini kot alternativo polnjenju, ki traja osem ur, zamenjati hitro.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.