Kmalu novi peugeot 408

Foto: Peugeot
Foto: Peugeot
Peugeot začenja z razkrivanjem nove 408-ce. Javnosti ga bodo razkrili proti koncu meseca junija.
Oglej si celoten članek

Peugeot 408 bo najnovejši model v ponudbi znamke z logotipom leva. To bo povsem nekaj drugega, kar smo poznali od Peugeota v preteklosti. Peugeot je v novincu združil značilne stilske zapovedi SUV-ja in dinamično obliko karoserije "fastback".

Pokukali smo 10 novosti, ki smo jih našli v 308

O novem 408 se piše že dalj časa. Zgrajen je na isti platformi EMP2 kot aktualni peugeot 308 in bo verjetno na voljo z enako ponudbo bencinskih in priključno-hibridnih pogonskih sklopov.

Avto Kako zagotoviti dober zvok v avtomobilu?

Na zunaj se bo od 308 ločil po poševni liniji strehe, dvignjeni karoseriji in zelo "funky" podrobnostih, med drugim litih platišč. Seveda bo sprememb več kot le pri platiščih, zato bo treba počakati na razkritje.

Novost Za Peugeotovo kombilimuzino je končno tu tudi kombi

Podobno zgodbo smo spremljali že pri Citroënu, saj se je tudi aktualni C4 je spremenil v križanca z dvignjenim podvozjem, večjimi kolesi in kupejevskim profilom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:12 1. Junij 2022.

    Super se že veselim novih modelov,ko si ga bom rabljenega čez 15let privoščil.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.