Ko daš Madžarom v roke najmočnejšo teslo

Foto: Youtube/TurbometalChannel
Foto: Youtube/TurbometalChannel
To je verjetno eden najbolj zabavnih testov avta, ki ste jih videli v letu 2015 ali pa jih boste v 2016. Glavna vloga: tesla P85D. Soigralci: kup zmešanih Madžarov.
Oglej si celoten članek

Madžari imajo tisto posebno žilico. Najsi gre, ko za volanom tovornjaka in kamero na armaturki lovijo migrante ali pa ko snemajo reportažo o tesli.  

Produkcijska skupina Turbometal Motorblog je dobila za en dan v uporabo najmočnejšo različico modela S P85D in ga izkoristila za fantastičnih in humorja polnih pet minut videa.

Vredno ogleda, pa brez skrbi za tiste, ki ne obvladate madžarščine, saj je video podnaslovljen v bolj sprejemljivem jeziku.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.