Ko se nad avto spravijo pitbuli

Foto: Palm Beach Police Department
Foto: Palm Beach Police Department
V ZDA so štirje pitbuli tako razgrizli avto, da je bil videti, kot da bi bil uničen v prometni nesreči. V avto se je namreč zatekla mačka.
Oglej si celoten članek

V ZDA so se štirje pitbuli znesli nad avtomobilom, v katerega se je pred krvoločnimi psi skrila mačka, ki si je tako rešila življenje. Slabše jo je odnesel avtomobil, ki je bil videti, kot da bi se zaletel v zid. Lastnik avtomobila, ki je tudi lastnik vseh pitbulov, je po napadu zamenjal zgolj gumo, ki so jo pregrizli psi, mačke pa ni našel, zato se je odpeljal v službo. Po 40 prevoženih kilometrih je našel živo tudi mačko.

Odpeljal jo je na veterinarski pregled, kjer so ugotovili, da je z njo vse v redu, policija pa ji zdaj išče dom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:42 26. September 2012.

    Dobro, da ni fental mačke, ko jo je našel, saj so mu zaradi nje psi "pogrizli" avto. Izgleda, da ima …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.