Ko si najstnica izposodi avtomobil

Foto: Youtube
Foto: Youtube
16-letna Rusinja se je potem, ko je doma vzela ključe VW passata ne da bi to povedala staršem, z veliko hitrostjo v družbi sovrstnic zaletela v steber ulične razsvetljave.
Oglej si celoten članek

To, da najstniki doma "kradejo" ključe avtomobil, je pogost pojav. Ruska najstnica šteje vsega 16 let. Doma je vzela ključe VW passata, v avtomobil pa povabila še tri prijateljice.

V nekem trenutku je zaradi neprilagojene hitrosti in pomanjkanja izkušenj zletela s ceste in se z vozilom zaletela v steber ulične razsvetljave. Vse štiri osebe v vozilu so bile poškovane. Zato na tem mestu najstnikom še eno opozorilo, ne izposojajte ali kradite avtomobilov staršev, ker se zgodba lahko konča tragično. To se ne dogaja le v Rusiji in drugod po svetu, pač pa tudi v Sloveniji.

Podobni primeri tudi v Sloveniji

V začetku januarja letos je prr nas, neuradno 15-letni fant, brez vozniškega izpita, vinjen in z neprilagojeno hitrostjo, izgubil nadzor nad vozilom in se zaletel v stavbo gasilskega doma. Policisti so takrat za zurnal24.si pojasnili, da ni osamljen primer, ko za volanom dobijo mladoletnike brez vozniškega izpita.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.