Kodiaq razkril notranjost - ne, ni superbova

Foto: Škoda
Foto: Škoda
Škoda kodiaq je eden najbolj pričakovanih avtov ta hip. Zdaj vemo, kakšen bo pri češki suv znotraj.
Oglej si celoten članek

Škoda je objavila uradno fotografijo potniške kabine kodiaqa, svojega prvega športnega terenca, ki cilja na razred nekoliko večjih terencev (hyundai santa fe, kia sorento, ford kuga ...).

Že ta prva fotografija pa razkriva kar nekaj posebnosti, s katerimi Škoda zavrača misel, da bo šlo zgolj za "napumpanega" superba. Sredinske zračne reže so denimo pokončne, kar je v nasprotju s tistim, česar smo vajeni iz superba ali octavije.

Prav tako osrednji del deluje zelo stekleno. Podrobnejša primerjava kaže na še nekaj drugih prijemov v primerjavi s superbom, vseeno pa je poudarek na čistosti in ergonomiji stikal. 

Kodiaq bo 4,7 metra dolg avto, v prtljažniku pa obljublja med 720 in 2.065 litri prostora, kar naj bi bilo največ v razredu. Vse o kodiaqu bomo izvedeli že jutri zvečer, ko bo v Berlinu uradna predstavitev.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.