Koeru napoveduje velikega Mazdinega suva

Foto: Mazda
Foto: Mazda
Mazdin koncept koeru napoveduje novo generacijo suvov.
Oglej si celoten članek

Koeru v japonščini pomeni "iti čez" ali preseči, koncept pa naj bi kazal na nadaljnje ambicije v tem izredno pomembnem segmentu. 

Foto: Mazda Mazda koeru Japonsko spremno besedilo je polno primerjav z živalskim (plenilskim) svetom in zlivanjem z naravo ter  dinamičnim DNK. 

Koeru napoveduje tudi novo stopnjo sodelovanja avtomobila in voznika ter inovativne varčne motorje.  Foto: Mazda Mazda koeru

Glede na velikostni razred koncepta bi lahko koeru napovedoval novo generacijo mazde CX-7 ali celo CX-9. Prve že nekaj časa ni več v Evropi, druge sploh 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.