Kolesarjem bo odslej še lažje

Foto: Garmin Garmin edge Foto: Garmin Garmin edge Foto: Garmin Garmin edge
Garmin je predstavil novo generacijo svoje naprave za navigacijo edge, namenjene v prvi vrsti kolesarjem. Edge touring plus ima veliko talentov.
Oglej si celoten članek

Edge Touring plus deluje kot GPS navigacija za avto, ima specifične kolesarske lastnosti in prednaloženo kartografijo ter interesne točke (POI) za pomoč kolesarjem pri iskanju poti. Omogoča cestno kolesarjenje kot tudi kolesarjenje po brezpotjih in na podlagi vnešene razdalje nudi možnosti krožnih kolesarskih izletov. 

Ne glede na to ali kolesarijo od točke A do točke B, kolesarjem nudi povratno načrtovano pot ali pa lahko uporabnik sledi vožnji, ki jo je načrtoval ali si jo naložil s spletne strani Garmin Connect oz.  ali Garmin Adventures.

Navigiranje poteka po sistemu navodil zavoj za zavojem, mogoče pa je izbrati več tipov kolesarjenja, torej za cestno vožnjo, za touring ali za gorsko kolesarjenje. Naprava potem usmerja kolesarje po najbolj primernih cestah ali kolesarskih poteh.

Bi prekolesarili 20, 40 ali 60 km?

Z novo funkcijo krožnega načrtovanja kolesarske poti (ang. Round Trip Routing), kolesarji vnesejo želeno razdaljo, ki jo želijo prekolesariti in prepustijo, da ostalo naredi Edge Touring Plus. Preračunal bo do 3 različne načrtovane poti, ki jih bo kolesar lahko izbral, vključujoč razdaljo in profil nadmorske višine. Kolesarji lahko primerjajo te načrtovane poti in izberejo tisto, ki ji želijo slediti z usmerjanjem za zavoj za zavojem.

Parametre prevoženih poti si je mogoče kasneje ponovno ogledati na spletnem portalu Garmin Connect in jih po želji tudi deliti s prijatelji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.