Koncept SUV-a na osnovi fieste

Foto: Ford Ford EcoSport Foto: Ford Ford EcoSport Foto: Ford Ford EcoSport Foto: Ford Ford EcoSport Foto: Ford Ford EcoSport Foto: Ford Ford EcoSport
Ford je že decembra predstavil prvo fotografijo novega manjšega SUV modela ecoSport, ki pa ni razkrival celotnega videza novega konceptnega vozila. Ta se je pred indijskim občinstvom zdaj popolnoma razgalil.
Oglej si celoten članek

Ford ecoSport so uradno predstavili na 2012 Auto Expo razstavi v New Delhiju v Indiji. Gre za globalni Fordov model, ki bo v prihodnosti zapeljal tudi na evropske ceste.

EcoSport je narejen na osnovi ford fieste, poleg atraktivnega videza in dovolj prostora v notranjosti pa bo dobil tudi novi trivaljni bencinski motor s turbopolnilnikom, ki razvije 88 kilovatov moči (120 KM) in 170 Nm navora.

Najprej ga bodo začeli prodajati v Indiji, kasneje pa še v Južni Ameriki, na Kitajskem, v Severni Ameriki in Evropi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.