Konceptni mercedes biome

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Mercedes-Benz se je v okviru letošnjega avtomobilskega salona v Los Angelesu predstavil na oblikovalskem izzivu, kjer je pokazal zanimiv konceptni avtomobil biome.
Oglej si celoten članek

Cilj na oblikovalskem izzivu je izdelati lahek, varen in udoben avtomobil za štiri potnike. Mercedes-Benz bo predstavil koncept biome, ki predstavlja stvaritev Mercedesovega dizajnerskega centra v Kaliforniji. Za njegov videz je poskrbel Hubert Lee, ki je odgovoren tudi za videz novega CLS-a, predstavljenega na avtosalonu v Parizu, in koncepta F800 style z letošnje razstave avtomobilov v Ženevi.

V Los Angelesu so predstavili prototip v razmerju 1:1, Lee pa pravi, da ta 4020 milimetrov dolg in 2500 milimetrov širok koncept nima nikakršne povezave s prihodnjim videzom Mercedesovih modelov, in dodaja, da gre za čisto fantazijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.