Konec tedna 9. srečanje ameriških vozil

Foto: Boštjan Tacol 9. All American car meetng Foto: Boštjan Tacol 9. All American car meetng Foto: Boštjan Tacol 9. All American car meetng Foto: Boštjan Tacol 9. All American car meetng
Tradicionalno mednarodno srečanje ameriških vozil, ki poteka v organizaciji V8 Cluba Slovenija, bo letos na novi lokaciji.
Oglej si celoten članek

V soboto, 21. septembra, bo že deveto srečanje po vrsti potekalo na novi lokaciji, Cesti dveh cesarjev 176 v Ljubljani.

Tudi letos so organizatorji, V8 Club Slovenija, pripravili bogat program z začetkom ob 12. uri; tedaj se bodo prižgali zvočniki, iz katerih bodo zazveneli rockabilly in rock'n'roll ritmi.

V ospredju bodo tudi tokrat avtomobili. Naj vozila bodo izbirali v kar desetih kategorijah, poleg štirikolesnih atrakcij, ki jim bodo merili tudi glasnost izpuha, pa bodo za zabavo skrbeli plesni nastopi skupin Ladybugs in No Sweat. Zvečer bo sledil rock'n'roll party s skupinama Shoutin' Torpedoes iz Hrvaške in domače zasedbe The Fakkers.

Kako je bilo na 8. zboru ameriških vozil, si lahko preberete tukaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.