Konec z udrtinami na vratih avtomobila

Verjetno se je prav vsakemu že zgodilo, da je, ko je odpiral vrata svojega avtomobila, zadel v zid ali ob zraven parkirano vozilo. Posledice so bile vidne v obliki udrtin, Ford pa je pripravil izum, ki bo rešil te težave.
Oglej si celoten članek

Ford je predstavil inovacijo, ki ob odpiranju ščiti vsa vrata na avtomobilu. Če vrata odprete za več kot 15 centimetrov, se iz notranjega dela sproži zaščitna guma, ki vrata varuje pred udarcem. Proizvajalec zagotavlja, da je proces krajši od ene sekunde. Prednja vrata so zaščitena 90-odstotno, zadnja pa 85-odstotno. Inovacija bo premierno zaživela v aktualni generaciji modela focus, z omenjeno tehnologijo pa bodo opremljena tudi vsa prihodnja Fordova vozila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:34 27. September 2011.

    Žal bo problem rešen šele, ko bodo imeli tak sistem VSI avtomobili. Če bo to imel samo Ford, pomeni, da …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.