Kupejevski SUV iz Volkswagna

Foto: Volkswagen Volkswagen CrossBlue Coupe Foto: Volkswagen Volkswagen CrossBlue Coupe Foto: Volkswagen Volkswagen CrossBlue Coupe Foto: Volkswagen Volkswagen CrossBlue Coupe Foto: Volkswagen Volkswagen CrossBlue Coupe Foto: Volkswagen Volkswagen CrossBlue Coupe Foto: Volkswagen Volkswagen CrossBlue Coupe Foto: Volkswagen Volkswagen CrossBlue Coupe Foto: Volkswagen Volkswagen CrossBlue Coupe Foto: Volkswagen Volkswagen CrossBlue Coupe
Volkswagen bo na avtosalonu v Šanghaju na Kitajskem predstavil novo konceptno vozilo crossBlue coupe.
Oglej si celoten članek

Na Kitajskem bo ob konceptih BMW X4 in mercedes-benz GLA svojega aduta predstavil tudi Volkswagen.

Hibridni pogon koncepta CrossBlue je sestavljen iz kombinacije šestvaljnega turbobencinskega agregata in dveh elektromotorjev, ki mu skupaj zagotavljajo 309 kilovatov moči. Pospešek od 0 do 100 km/h je 5,9 sekunde, povprečna poraba goriva pa po zagotovilih tovarne tri litre na 100 prevoženih kilometrov. Koncept je zmožen voziti tudi zgolj na elektriko, in sicer 33 kilometrov daleč.

V dolžino meri 489 centimetrov, širok je 202 centimetra, medosna razdalja meri 298 centimetrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.