LED svetila iz avtomobilov na kolesa

Trojček inženirjev iz San Francisca v ZDA je izzumil revolucionarni sistem osvetlitve za kolesa, ki poleg tega, da je videti odlično, znatno pripomore k vidnosti in varnosti kolesarjev.
Oglej si celoten članek

Kolesarji so ponoči na neosvetljenih delih cestišč izpostavljeni velikim nevarnostim.

Da bi jih vozniki bolje videli so inženirji iz San Franciska izdelali sistem Revolights, ki se v obliki prstana sestavljenega iz LED svetila vgradi na obe kolsei in napaja s pomočjo litij-ionske baterije. Da ne bi opazili kolesarja na cesti bi morali biti praktično slepi, delovanje sistema v praksi pa lahko preverite v videu zgoraj. Revolights naj bi bil naprodaj že spomladi prihodnje leto, cena pa je zaenkrat še skrivnost.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.