Leon še kot športni kupe

Foto: Seat Seat leon SportCoupe Foto: Seat Seat leon SportCoupe Foto: Seat Seat leon SportCoupe Foto: Seat Seat leon SportCoupe Foto: Seat Seat leon SportCoupe Foto: Seat Seat leon SportCoupe Foto: Seat Seat leon SportCoupe Foto: Seat Seat leon SportCoupe Foto: Seat Seat leon SportCoupe Foto: Seat Seat leon SportCoupe
Seat bo ponudbo leona po petvratnem modelu, predstavljenem na lanskem avtomobilskem salonu v Ženevi, razširil z različico sportcoupe. Prve fotografije pred uradno predstavitvijo na salonu v Ženevi so že na spletu.
Oglej si celoten članek

Trivratni seat leon sportcoupe (SC) po zdaj znanih podatkih v dolžino meri 423 centimetrov, medosna razdalja 259,9 centimetra.

Čeprav na prvi pogled oblikovne spremembe v primerjavi s petvratnim modelom ne izstopajo, jih je kar nekaj. Med drugim so prednja vrata večja in daljša, drugače je oblikovano steklo na zadku, na vizualno podobo najbolj vpliva višina vozila, ki je v primerjavi s petvratno kombilimuzino nižja za 35 milimetrov. Notranjost vozila je ostala nespremenjena, od petvratne različice si je sposodil tudi pogonske agregate.

V ponudbi bodo bencinski in dizelski agregati v razponu moči od 63 kW/86KM do 135kW/184KM.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.