Lešnik o novem razredu C

Nov mercedes-benz razreda C sledi novi filozofiji te prestižne nemške znamke. Za zunanji videz je poskrbela ekipa pod vodstvom Slovenca Roberta Lešnika, ki je v predstavitvenem videu pojasnil, kaj je bilo vodilo pri nastajanju avtomobila.
Oglej si celoten članek

Novi razred C z obliko sledi mercedesovi zastavonoši – razredu S, a je bolj športen. Glavni Mercedesov oblikovalec Robert Lešnik pravi, da je zanj od detajlov ali linij pomembnejši pogled s strani; kako so med seboj deli skladni in kako avtomobil stoji na kolesih.

Novinec ni več agresiven, ampak so linije skladnejše, kar ga naredi zapeljivejšega. Posebnost, izbira med dvema različnima zračnima rešetkama na nosu vozila, ostaja. Prepoznavnost so zagotovili s tipično mercedesovo LED-obrvjo v žarometu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.