Lexus IS z novo podobo, a še naprej 'Nike' pogledom

Foto: Lexus Lexus IS Foto: Lexus Lexus IS Foto: Lexus Lexus IS Foto: Lexus Lexus IS Foto: Lexus Lexus IS Foto: Lexus Lexus IS Foto: Lexus Lexus IS Foto: Lexus Lexus IS
Lexus IS je krizo srednjih let preskočil s prenovljenim obličjem in izboljšano notranjostjo.
Oglej si celoten članek

Lexus IS ni pogost prizor na slovenskih cestah, čeprav gre za enega najbolj zanimivih predstavnikov med premium kompaktnimi limuzinami, ki ga lastniki zelo cenijo. 

Na salonu v Pekingu je japonski proizvajalec pokazal pomlajenega IS-a, ki sicer ohranja značilne "Nike" dnevne luči, spremenila pa se mu je oblika glavnih svetil, ki seveda lahko svetijo tudi v LED svetlobi, nova so platišča in zadnje izpušne cevi, na voljo so nove barve. Med glavnimi spremembami je enovita heksagonalna maska, ne glede na to, če avtomobil ni odet v F-sport opremo. 

Znotraj je zaslon zrasel iz sedmih na 10,3 palcev, nekoliko so dodelali ukrojenost armaturne plošče in izboljšali vmesnik infotainmenta z dodatno tipko. Dodani so bili novi asistenčni sistemi. Pogona se niso dotikali, tako da za slovenski trg ostajata aktualna IS 300h s hibridnimi 164 kW (223 KM) in turbinski IS 200t s 180 kW (245 KM). Dizla seveda ni.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.