Največji "ležeči policaj" na svetu

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Kateri avtomobil lahko prečka največjo hitrostno oviro na cesti? Vozniki so obračali in iskali nove poti.
Oglej si celoten članek

Šlo je za skrito kamero, oziroma kar reklamo za range rover evoque, namreč. Pri Land Roverju vedo, da bodo lastniki evoqua le redko zapeljali v blato ali na resen off-road, pa čeprav gre za športno terensko vozilo. Evoque se bolje znajde med visokimi robniki v mestu in drugimi ovirami v urbanem okolju.

Avto Range rover evoque convertible: Unikat za peščene plaže in Krvavec

So pa zato posneli zanimivo reklamo za svoj avto in v ta namen postavili največjo hitrostno oviro na svetu ter snemali reakacije voznikov, ko so se pripeljali do ovire. Takrat je z nasprotne strani suvereno čez oviro zapeljal evoque.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.