Ljubljanski študenti imajo na voljo brezplačni avto

Foto: Fiat
Foto: Fiat
Študenti ljubljanske univerze imajo v okviru projekta Fiat Likes U tri mesece na voljo brezplačno uporabo vozil znamke Fiat.
Oglej si celoten članek

Projekt so pri proizvajalcu FCA zagnali že v več državah in na skupno 16 univerzah, sedaj pa tudi na ljubljanski univerzi. Na ta način želijo pri FCA omogočiti mladim mobilnost. Pri Fiatu izpostavljajo, da so njihova vozila varčna in cenovno ugodna za vzdrževanje.

Vsak, ki se bo z ustreznim dokumentom izkazal za študenta in ima seveda vozniški izpit, bo lahko za 24 ur dobil v uporabo enega od avtomobilov, ki so na voljo do sredine decembra. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:43 6. Oktober 2015.

    rajs bi dali bmw i3

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.