M3 z dodanim poprom

Foto: A-workx BMW M3 a-workx Foto: A-workx BMW M3 a-workx Foto: A-workx BMW M3 a-workx Foto: A-workx BMW M3 a-workx Foto: A-workx BMW M3 a-workx Foto: A-workx BMW M3 a-workx Foto: A-workx BMW M3 a-workx
Nemški tuner a-workx je za tuning salon v Essnu pripravil posebno različico BMW M3 460 CS. Med drugim se ponaša z izpušnim sistemom družbe Akrapović.
Oglej si celoten članek

M3 460 CS (club sport) je izdelan na osnovi trivratnega modela E92 M3 GTS in je v osnovi dirkalnik, čeprav je homologiran tudi za cestno vožnjo. Moč 4,4-litrskega V8 motorja so povečali na 334 kW (454 KM), medtem ko jih ima standardni M3 GTS 331 kW (450 KM).

Za zvok in dodano moč med drugim skrbi Akrapovićev izpušni sistem. Predrugačeno je še podvozje, platišča in dodane keramične zavore. Za čvrst stik s tlemi skrbi omejeni elektronski diferencial. Za tiste najbolj zahtevne pa je na voljo tudi s turbino podprti motor s kar 435 kW (592 KM).

Od 0 do 100 km/h avtomobil pospeši v 4,1 sekunde, do 200 km/h pa v 13,2 sekunde.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.