Maybach cruiserio coupe

Foto: Žurnal24 Maybach cruserio coupe Foto: Žurnal24 Maybach cruserio coupe Foto: Žurnal24 Maybach cruserio coupe Foto: Žurnal24 Maybach cruserio coupe Foto: Žurnal24 Maybach cruserio coupe Foto: Žurnal24 Maybach cruserio coupe Foto: Žurnal24 Maybach cruserio coupe Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Nemški predelovalec avtomobilov Xenatec je že maja najavila kupejevsko različico maybacha 57S, pred kratkim pa je prvi primerek maybacha cruiserio coupe pokazal v Stutgartu.
Oglej si celoten članek

Xenatec načrtuje omejeno proizvodnjo zgolj 100 primerkov luksuznega kupeja maybach cruiserio, za katerega bo brez davka treba odšteti 675.000 evrov. Pod motornim pokrovom je V12 motor z močjo 445 kW/605 KM, kar je dovolj za pospešek od 0 do 100 km/h v petih sekundah in najvišjo hitrost 275 km/h.

Maybach cruiserio coupe v dolžino meri 570 centimetrov, širok je 198 centimetrov, v primerjavi z limuzinsko različico je ostal brez zadnjega para vrat, prednji sedeži pa so zaradi lažjega vstopanja na drugo klop prirejeni. Standardno so na voljo 20-palčna platišča, kupec si lahko omisli tudi za palec večja. Novi so tudi odbijači, LED dnevne luči spredaj, na zadku pa ta dve veliki izpušni cevi in vgrajen difuzor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.