Maybach ima rešitev za tiste, ki želijo dati več kot 185 tisoč evrov

Foto: Mercedes-Maybach Mercedes-maybach Foto: Mercedes-Maybach Mercedes-maybach Foto: Mercedes-Maybach Mercedes-maybach Foto: Mercedes-Maybach Mercedes-maybach Foto: Mercedes-Maybach Mercedes-maybach Foto: Mercedes-Maybach Mercedes-maybach
Za tiste, ki jim skoraj 5,5 metra dolga limuzina za 185 tisoč evrov ne zveni dovolj prestižno, je rahlo prenovljeni maybach ponudil dodatne možnosti.
Oglej si celoten članek

Pri Mercedes-Benzu so svoji kraljevski različici razreda S namenili novo masko motorja, po kateri se mercedes-maybach odslej jasno ločuje od "plebejskega" S-a. Maska z navpičnimi letvami je povzeta po konceptu, ki so ga predstavili pred dvema letoma. 

Prav tako imajo kupci po novem možnost dvobarvne zunanjosti (devet kombinacij) in izbire dodatnih barv. Dodali so še nove oblike 20-palčnih platišč. 

Podznamka Maybach po oživitvi in tesni navezi na razred S dosega lepe uspehe, saj so jih v dveh letih prodali že prek 25 tisoč. Največ jih prodajo na Kitajskem, v Rusiji in ZDA. 

Maybacha poganja V8 ali V12 motor. Vstopna cena v Sloveniji je 185 tisočakov za S 560 in kar 305.000 za S 650.

Foto: Mercedes-Maybach Mercedes-maybach

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.