Maybach kmalu ukinjen

Foto: Maybach Maybach Foto: Maybach Maybach Foto: Maybach Maybach Foto: Maybach Maybach Foto: Maybach Maybach Foto: Maybach Maybach Foto: Maybach Maybach Foto: Maybach Maybach Foto: Maybach Maybach Foto: Maybach Maybach Foto: Maybach Maybach Foto: Maybach Maybach Foto: Maybach Maybach
Govorice, ki so prisotne že kar nekaj časa, dobivajo osnovo - Mercedes-Benz naj bi čez dve leti ukinil neuspešno ultra razkošno znamko Maybach.
Oglej si celoten članek

Po načrtih, ki jih je AutoWeeku izdal vir iz nemške družbe, naj bi maybachova modela 57 in 62 prodajali le še do prihoda nove generacije razreda S leta 2013. Razred S naj bi bil namreč na voljo tudi v S600 pullman različici, ki bo vskočila namesto obeh razvratnih limuzin. Podaljšana različica S-a naj bi bila bolj konkurenčna Bentleyju (VW) in Rolls-Royceu (BMW).

Maybach od ponovne vpeljave znamke leta 2002 ni prepričal. Osnovna različica je sicer stala okoli 600.000 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.