Mehanik z dušo in srcem

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Med letošnjimi kandidati za naziv Mehanika leta 2018 je tudi Dejan Kastelic, ljubitelj hitrosti in jeklenih konjičkov, predvsem pa mehanik z dušo in srcem.
Oglej si celoten članek

Pravi, da v podjetju AC Kondor, kjer je zaposlen, vsak dan pridobiva nove izkušnje in brusi svoje znanje v profesionalni in prijetni ekipi. Avtomobili ga navdušujejo že od otroških let.

Mehanično delo ga je začelo zanimati pri trinajstih letih, ko je imel veliko dela s popravili mopedov od prijateljev. Za svoj moped je vedno najbolje skrbel, zato je deloval brezhibno in je bil z njim najhitrejši. 

Ljubezen se je razvijala in vpisal se je na šolo za avtoserviserje ter jo tudi uspešno zaključil. Izkušnje je gradil na znamki Volkswagen. Trenutno ga najbolj navdušuje VW amarok z motorjem V6, kadar pa dobi na servis golfa R in zasliši njegov zvok, mu srce od sreče kar zaigra.

V delavnicah AC Kondorja se je specializiral za popravila in delo s klimami, diagnostiko in redna vzdrževalna dela. Nobeno delo v zvezi z avtomobili mu ni tuje. Pravi, da se vseh stvari loti z veseljem in željo, da jih izvede z največjo možno kakovostjo.

Začelo se je glasovanje za najboljšega Mehanika leta 2018. Pri določitvi osmih finalistov smo glavno vlogo podelili vam, bralcem, da boste osmerico z največ glasovi popeljali v veliki finale. Glasujete lahko tukaj.

Na tekmovanje za naziv Mehanika leta se je prijavil predvsem zaradi izziva. Vsako tekmovanje je zanj nekaj novega, na ta način pa se lahko preizkusi in pokaže svojo strokovnost in znanje. Sodelovanje na tekmovanju mu hkrati pomeni izjemno izkušnjo za prihodnost, zmaga na izzivu pa bi postavila nov mejnik v njegovi karieri. Ponosen je, da lahko predstavlja podjetje AC Kondor, in hkrati vesel, da za njim stoji celotna ekipa, ki ga spodbuja in podpira. Posebna motivacija mu je tudi veliko število glasov. 

"Lepo je čutiti podporo strank, ki se tudi v delavnici AC Kondor rade obrnejo name," še pravi kandidat za Mehanika leta 2018. 

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.