Menite, da bi še enkrat naredili izpit za avto?

Foto: AMZS Dan odprtih vrat na AMZS Foto: AMZS Dan odprtih vrat na AMZS Foto: AMZS Dan odprtih vrat na AMZS Foto: AMZS Dan odprtih vrat na AMZS Foto: AMZS Dan odprtih vrat na AMZS Foto: AMZS Dan odprtih vrat na AMZS
V soboto, 22. 10. bo v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem že tradicionalni Dan odprtih vrat. Na brezplačni prireditvi, ki ima namen zabave in preventive v prometu, lahko preizkusite, ali bi bili ponovno uspešni na izpitni vožnji za pridobitev vozniškega izpita za osebni avtomobil.
Oglej si celoten članek

Tako kot lani bo dogodek potekal v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem. Tema letošnjega dogodka je Dobrodošli v časovnem stroju mobilnosti. To pomeni, da bo obiskovalec deležen pogleda v preteklost avtomobilizma, sedanjost in prihodnost.

Na svoj račun bodo tako prišli ljubitelji starodobnih vozil, spoznati bo možno zgodovino avtomobilizma, jo celo okusiti. Glavnina dogajanja se bo odvila na poligonu varne vožnje.

Dogajanje za vso družino

S pomočjo strokovnjakov za varno vožnjo bodo boste lahko pokukali v zakulisje testov pnevmatik, otroških sedežev. Posebej zanimiva izkušnja utegne biti ponoven preizkus v izpitni vožnji, ki jo bodo izvajali pri AMZS Šoli vožnje. Dogodek je družinske narave, poskrbljeno je za varstvo otrok, pa tudi za učenje vožnje s kolesom, vožnja z elektirčnimi avtomobilčki ...

Pokukati pa bo mogoče tudi v prihodnost. Vozne lastnosti bo možno preizkušati s simulatorjem varne vožnje, organizirana bodo predavanja o sodobnih trendih mobilnosti, pobliže bo možnos spoznati hibridna in električna vozila, zapeljati pa se bo možno z električnim modelom Tesle.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.