Menjam kravo za avtomobil

Foto: Boštjan Tacol Simbolna fotografija.
Foto: Boštjan Tacol Simbolna fotografija.
V Bosni in Hercegovini je prodaja vozil upadla na najnižjo raven, tudi rabljenih. Veliko kupcev denarja za vozila nima, zato ponujajo raznorazne menjave.
Oglej si celoten članek

Lastnik fiata iz Banjaluke avtomobil prodaja že več mesecev. Do zdaj je, razen resnega kupca, dobil nenavadne ponudbe. "Poklical me je potencialni kupec, ki mi je ponujal del plačila v denarju, drugi del pa naj bi odplačal tako, da bi mi dal kravo," je dejal razočaran prodajalec, ki dodaja, da je najprej mislil, da se šali kdo od znancev, a je ugotovil, da temu ni tako.

Da ljudje nimajo denarja niti za nakup rabljenih vozil, pričajo ponudbe na spletnih portalih, kjer v zameno kupci ponujajo vse od gospodinjskih aparatov do domačih živali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:23 19. Julij 2013.

    Menjam premierko za kravo..........

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.