Mini za v gore in puščavo

Foto: MINI Mini paceman adventure Foto: MINI Mini paceman adventure Foto: MINI Mini paceman adventure Foto: MINI Mini paceman adventure Foto: MINI Mini paceman adventure Foto: MINI Mini paceman adventure Foto: MINI Mini paceman adventure Foto: MINI Mini paceman adventure Foto: MINI Mini paceman adventure Foto: MINI Mini paceman adventure Foto: MINI Mini paceman adventure Foto: MINI Mini paceman adventure Foto: MINI Mini paceman adventure
Mini je na spletu pokazal obsežno fotogalerijo avanturistične različice modela pacman.
Oglej si celoten članek

Mini s paceman adventurom zaenkrat nima resnih načrtov, povezanih s serijsko proizvodnjo. Gre za kreativni projekt, ki so ga uresničili mladi študentje in njihovi mentorji v BMW-tovarnah v Münchnu in Dingolfingu.

Za pogon štirikolesno gnanega cooper S pacemana z dvema sedežema skrbi turbomotor s 135 kilovati moči. Namenili so mu ekskluzivno kovinsko zeleno barvo, prtljažnik z rezervnim kolesom so namestili na streho in mu dodali zmogljive žaromete za vožnjo ponoči, uporabnost mu zvišuje velik nakladalni del, narejen po vzoru tistih za poltovornjake.

Študentje so izboljšali podvozje, sprednji del so dvignili, nadeli so mu tudi pnevmatike za vožnjo zunaj utrjenih cest. Pri Miniju pravijo, da je avanturistični model namenjen vožnji po puščavi in skalnatih cestah, z njim lahko prečkamo tudi višjo vodo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.