Modri dirkač

Športna vauxall VXR corsa (pri nas opel corsa OPC) je dobila svojo posebno – arden blue metalik – različico. Razlike z navadno VXR corso letijo na še bolj agresivne detajle, ki avto podražijo za tisoč evrov.
Oglej si celoten članek

Poleg arden blue metalik barve corso VXR blue edition odlikujejo 18-palčna aluminijasta platišča, zatemnjena stekla, recaro športni sedeži v modro-črni kombinaciji, športni usnjeni volan z modrimi šivi in modre odprtine za ventilacijo.

Foto: Žurnal24 Vauxall corsa VXR

Ob standardnih VXR detajlih, kot je aero body paket, športnem podvozju, močnejših zavorah in sredinsko nameščenem izpušnem sistemu na zadku, mora kupec za tak avtomobil z vgrajenim 1,6-litrskim štirivaljnim turbo motorjem (141 kW/192KM) odšteti 22.800 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.