Mora biti črn

Foto: Žurnal24

Your browser doesn’t support HTML5 video

Atomična pevka Špela Grošelj je v rubriki Avto in jaz spregovorila o svoji vroči avtomobilistični želji. "Kabriolet je želja vsake ženske," razkriva blondinka.
Oglej si celoten članek

Špela Grošelj, pevka glasbene turbo zasedbe Atomik Harmonik, je po tem, ko je vozila mamin avto, svoj prvi avto dobila od dar za očeta. Za rojstni dan. Zgovorne blondinke znamka avtomobila niti ne zanima, važno je, da je kabrio. Vetra v laseh s svojih karavanom ne more loviti, je pa zato toliko bolj uporaben, saj je krame, ki jo vlači s seboj, za celo omaro. Špela je tako zelo zgovorna, da brez pogovarjanja ne zmore niti med vožnjo. Policisti je niso spregledali. Na avtomobilu ne zna popraviti nič, na slovenskih cestah pa bi spremenila predvsem to, da bi med slovenske voznike vnesla malo več veselja. Kaj vse je še povedala atomična Špela pa v videointervjuju.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.