Moški za sibirijo, ženske za saharo

Foto: Žurnal24 Temperaturo v avtomobilu je treba zmanjševati postopoma. Na začetku je priporočl
Raziskava je potrdila, kar iz prakse ve večina med nami – moški si klimo radi nastavijo na sibirske temperature, ženskam pa veliko bolj prija toplota.
Oglej si celoten članek

Po britanski raziskavi družbe Kwik-Fit, specializirani za klimatske naprave, si petina moških voznikov temperaturo svojih naprav nastavi na nizke temperature, medtem ko je "hladnih" okoli desetina žensk. Na drugi strani pa si kar 37 odstotkov žensk nastavi temperaturo nad idealnimi 21 stopinjami. Njihovemu zgledu sledi le 11 odstotkov moških.

Seveda pri takšnih različnih pogledih, katera temperatura je prava, prihaja do navzkrižja interesov. Kar 48 odstotkov vseh vprašanih moških in žensk se, če se vozijo s svojim partnerjem, prepira o pravšnji temperaturi v avtomobilu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.