Motorji tokrat prehiteli avtomobiliste

Foto: Intermot Yamaha Foto: Intermot Ducati Foto: Intermot Harley davidson Foto: Intermot Harley davidson Foto: Intermot Harley davidson Foto: Intermot KTM Foto: Intermot KTM Foto: Intermot Yamaha Foto: Intermot BMW Foto: Intermot BMW Foto: Intermot BMW Foto: Intermot Honda Foto: Intermot Kawasaki Foto: Intermot Suzuki Foto: Intermot Moto Guzzi Foto: Intermot Aprillia Foto: Intermot Kawasaki Foto: Intermot Kawasaki Foto: Intermot Triumph Foto: Intermot Triumph
Medtem ko ljubitelji avtomobilov nestrpno pričakujejo odprtje salona v Parizu, so navdušenci nad motorji v Kölnu že prišli na svoj račun. Na Intermot 2014 vse pomembne novosti prihodnjega leta.
Oglej si celoten članek

Gre za enega najbolj obiskanih motorističnih salonov na svetu, saj so pred dvema letoma našteli prek 200.000 obiskovalcev iz 117 držav. 

Bienalni salon tudi za letos napoveduje veliko novosti, velik poudarek je poleg klasičnim motorjem namenjen tudi skuterjem in električnim motorjem, seveda pa tudi dodatni opremi.

Med glavne novosti spadajo denimo kawasaki ninja, pa BMW-jev novi superstroj RR, vse japonske znamke so tradicionalno močno prisotne ... Poleg Akrapoviča je tam prisoten še en slovenski razstavljalec in sicer Jetbuster Adria.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.