Mr. Bean razbil še en svoj avtomobil

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Rowan Atkinson oziroma Mr. Bean je razbil še enega svojih dragocenih avtomobilov.
Oglej si celoten članek

59-letni Rowan Atkinson se je v soboto udeležil dirke klasičnih vozil v Goodwoodu. V dirki za pokal Shelby, s katerim pri Fordu obeležujejo 60-obletnico znamkinega V8 motorja, je vozil svojega forda falcona sprint.

Med dirko je eden od tekmovalcev izgubil nadzor nad svojim vozilo, tako da ga je zaneslo in je obstal na progi. Prvi voznik za njim se je še nekako uspel izogniti oviri, Atkinson pa te sreče ni imel je s precejšnjo hitrostjo treščil vanjo. 

Čeprav je bil avtomobil dodobra razbit, pa Atkinson ni utrpel poškodb in je sam zapustil avtomobil, poroča Daily Mail. 

Atkinson je sicer znan kot avtomobilski fanatik, zelo rad se udeležuje tudi dirk v Goodwoodu. V njegovi garaži med drugim stojijo klasike, kot so honda NSX, jaguar Mk7, aston martin DB2 in BMW 328 iz leta 1939. Svoje mesto pa imata tudi rolls royce phantom coupe ter mercedes-benz SLS AMG. 

Foto: Profimedia Rowan Atkinson Gospod Fižolček, katerega premoženje je ocenjeno na kakih 90 milijonov evrov, je leta 2011 neslavno raztreščil svojega mclarna F1, potem ko mu je pot prekrižalo drevo. Superšportnik je na mokri podlagi izgubil stik s tlemi, pri čemer ga je zaneslo s ceste. Trčenje je bilo tako silovito, da je motor vozila odneslo kakih 15 metrov stran, avto pa je bil praktično uničen. A Atkinson se ga je odločil vseeno popraviti in je od zavarovalnice uspešno zahteval kar 1,1 milijona evrov zavarovalne vsote, kar še danes velja za najvišji znesek v Veliki Britaniji. Avto so mu pri McLarnu znova sestavljali skoraj eno leto. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.