Musk potrdil: Model 3 bo imel funkcijo "absurdno"

Foto: Tesla Motors
Foto: Tesla Motors
Šef Tesle Motors Elon Musk je prek Twitterja razkril novo funkcijo svojega najnovejšega električnega avtomobila model 3. Imel bo funkcijo "absurdno" (Ludicrous), ki jo poznamo že iz vozila model S.
Oglej si celoten članek

Več kot 400 tisoč ljudi, ki so s skoraj 1.000 evri vplačila rezervirali nakup tesle model 3 bo imelo možnost dokupiti funkcijo "ludicrius", ki pri tesli model S omogoča boljši pospešek, in sicer od 0 do 100 km/h v 2,8 sekunde, stane pa dodatna dva tisočaka in pol.

Pri Tesli Motors so v začetku aprila najavili, da bo pospešek najcenejše različice model 3 od 0 do 100 km/h manj kot šest sekund.

Za sedaj še ni znano, kakšen naj bi bil pospešek vozila model 3 z omenjeno funkcijo, saj tudi še ni znano, kakšne baterije bodo vgrajevali v avtomobil. Neuradno se je omenjal podatek okoli štiri sekunde od 0 do 100 km/h.



 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.