Na AC na strehi avta prevažal polomljeno plastično streho

Foto: Poslal bralec
Foto: Poslal bralec
Če nespametnega voznika, ki je ogrožal sebe in ostalih udeležencev v prometu ni ustavila policija, smo ga ujeli mi. Glede na fotografije, ki smo jih dobili v zadnjem času v redakcijo, smo lahko zaskrbljeni, da si lahko upajo vozniki početi tako nevarne stvari, kot je prevoz pločevinastih streh in miz za bilijard kar na strehi svojih avtomobilov.
Oglej si celoten članek

Na avtocesti iz Celja proti Ljubljani je pred dnevi vozil voznik osebnega avtomobila, ki je imel na strehi svojega vozila slabo pritrjeno plastično streho. Bila je na pol polomljena, na fotografii, ki smo jo prejeli v redakcijo, pa se vidi, da je slabo pritrjena. Voznik je med vožnjo po avtocesti ogrožal tako sebe kot druge voznike.

To še zdaleč ni osamljen primer na naših cestah. Aprila nam je bralec v redakcijo poslal videoposnetek voznika osebnega vozila s primorskimi registrskimi tablicami, ki je na strehi opel astre prevažal omaro, pred tem pa smo dobili še fotografijo romunskega voznika, ki je na strehi avtomobila prevažal mizo za biljard, voznika kolesa z motorjem, ki je po črnuški obvoznici kar po prehitevalnem pasu vozil "hladen kot špricar“ s hitrostjo 20 km/h in voznico, ki je volan prepustila kar psu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 11:15 15. Maj 2017.

    Neverjetno kakšna družba smo. Vsako napako pri vsakem posamezniku vidimo in bi ga kaznovali, ko si želi prepeljat robo v …

  • 09:47 15. Maj 2017.

    ...ti si umsko pohabljen

  • 07:02 15. Maj 2017.

    Res moraš biti nadpovprečno inteligenten, da ugotoviš, da se z elastiko ne privezuje tovor in da bo zračni upor naredil …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.