Na avtocesti ga je prehitel traktor

Foto: Youtube/Vladimir
Foto: Youtube/Vladimir
Debelo je pogledal voznik, ko ga je na avtocesti pri več kot 100 km/h prehitel traktor. S prikolico.
Oglej si celoten članek

Glede na podatke uporabnika, ki je posnetek naložil na splet, se je prizor dogodil na nemški avtocesti nekje v zvezni deželi Hessen.

Debelo je pogldal voznik kombija najprej v vzvratno ogledalo, nato pa je z mobilnikom posnel še, kako ga je traktor prehitel po levem voznem pasu. 

Ni šlo sicer za tipični traktor za oranje njive in polivanje gnojnice temveč različico, ki se običajno uporablja v turizmu. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:11 10. December 2015.

    Revež je moral snemati in ni mogel peljati hitreje. Traktor ga je verjetno prehitel zaradi varnosti, ker je avto zaradi …

  • 11:12 10. December 2015.

    Se ni kaj čudit, vse omejitve ki jih sprejemajo idioti je samo vprašanje časa kdaj me bo na avtocesti prehitela …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.