Na Celjskem kazni ne zaležejo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
S celjske policijske uprave so sporočili, da je delež alkoholiziranih povzročiteljev prometnih nesreč na Celjskem v zadnjih letih približno enak.
Oglej si celoten članek

Lani je sedem odstotkov povzročiteljev prometnih nesreč vozilo pod vplivom alkohola.

 

V zadnji akciji ujeli 14 pijanih voznikov

Celjski policisti so med poostrenim nadzorom prometa na Celjskem in Koroškem konec tedna z alkotesti preizkusili 409 voznikov, od katerih jih je 14 vozilo pod vplivom alkohola. Sedmim je alkotest pokazal stopnjo, višjo od 0,52 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Dva voznika so policisti pridržali do streznitve.

Policisti bodo poskušali z doslednim preverjanjem psihofizičnega stanja voznikov tudi v prihodnje zagotavljati varnost vseh udeležencev v cestnem prometu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.