Na črpalko pred vstopom v Italijo

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Zaradi stavke bodo italijanske bencinske črpalke na avtocestah od danes zvečer do petka zjutraj zaprte.
Oglej si celoten članek

Italijanska Corriere della Sera piše, da bodo ponudniki naftnih derivatov na avtocestah, vključno s Shell Italia, Eni, Tamoil Italia in Esso Italia, spet zaprli polnilna mesta. Vzrok je visoka cena goriv, ki je v Italiji, kjer je treba v povprečju za liter bencina odšteti 1,836 evra, za liter dizla pa 1,739 evra, med najvišjimi v Evropi.

Še vedno ni natančno znano, ali bodo zaprte vse bencinske črpalke, italijanski mediji pa poročajo, da je pričakovati, da bodo storitve minimalne. Na stavko, ki bo trajala od torka od 22. ure do petka do 6. ure, svoje člane opozarjajo številni avtoklubi, ki svetujejo, naj vozniki vozila z gorivom napolnijo pred vstopom v Italijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.