Na LJ obvoznici: letev mu je ob avto tiščal kar sopotnik

Foto: Bralec Rok
Foto: Bralec Rok
Nenavadni način prevoza na avtocesti - dolgo letev je ob boku držal kar sopotnik. Ne, ni bilo v Indiji temveč na ljubljanski obvoznici.
Oglej si celoten članek

Bralec nam je poslal fotografije "domiselnega" prevoza, na katrega je naletel na ljubljanski obvoznici. Voznik belega suva s koprskimi registracijami je za prevoz očitno precej predolge letve uporabil "bočno taktiko".

Foto: Bralec Rok Prevoz po obvoznici

"V avtu je imel še nekoga na zadnjem sedežu, ki je skozi odprto okno držal letev kolikor toliko pri miru. Ampak seveda sta morala po avtocesti voziti počasi in sta ovirala promet. Pa tudi vse prej kot varno je delovalo vse skupaj, saj je bila letev daljša od avta"

Komentar je odveč. Kakšno srečo je potrebno imeti zaradi letečih predmetov, pa dokazuje spodnji video:

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 09:27 23. Maj 2016.

    Ja, pa res. Mobitel ali pa letev držati skozi okno je pa res isto. Butl.

  • 08:30 23. Maj 2016.

    Bralec v času fotografiranja ni bil voznik, ampak sopotnik. :D

  • 07:55 23. Maj 2016.

    hahahaah verjetno je avto itak od lizing hiše če nima za avto bi lahko imel vsaj za prtljažnik <br />se …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.