Nagradni kviz: Varčen voznik

Foto: Žurnal24 V drugi sezoni smo v uredništvo prejeli več kot 40 tisoč prijav za tekmovanje. (
Tokrat vas bomo za vaše znanje nagradili. Ste spremljali tekmovanje za najbolj varčnega voznika, ki ga skupaj prirejata Žurnal24 in Opel Slovenija? Svoje znanje preverite v kvizu.
Oglej si celoten članek

Tik pred zaključkom je druga sezona tekmovanja Varčen voznik, ki ga skupaj prirejata Žurnal24 in Opel Slovenija. Konec junija sledi zgolj še finale v Ljubljani, kjer se bo pomerilo najboljših pet voznikov s predtekmovanj po večjih slovenskih mestih.

Tokrat v kvizu preverjamo, ali ste spremljali drugo sezono, v kateri smo prejeli več kot 40 tisoč prijav za tekmovanje, v katerem bo najboljši par domov odpeljal privlačno glavno nagrado.

Z malo znanja, truda in klikanja (lahko si pomagate s sorodnimi članki ob strani) si lahko tudi vi priborite eno od desetih praktičnih nagrad (kolesarsko čelado in majice), ki jih bomo poslali srečnim izžrebancem, ki bodo pravilno odgovorili na 10 zastavljenih vprašanj v kvizu. Kviz bo potekal do ponedeljka.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.