Nagrajenci kartinga zvezd so ...

Foto: Žurnal24 Prva nagrada, mobilnik LG KU990i VIEWTY, je šel v roke Alešu Tratarju. Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Izmed množice tistih, ki ste verjeli v zmago pevke Tanje Žagar v Žurnalovem kartingu zvezd, smo izžrebali dobitnike lepih nagrad.
Oglej si celoten članek

S prvo nagrado, mobilnim telefonom LG KC910 RENOIR, bo odslej telefoniral Aleš Tratar iz Stare Cerkve. Druga nagrada, bluetooth stereo slušalka LG, gre v roke Sari Bogataj iz Cerkna, tretjo nagrado, paket energijske pijače DARK DOG, pa prejme Maja Gogala iz Bohinjske Bistrice. Nagrajencem čestitamo, bralce pa vabimo k sodelovanju tudi v glasovanju za septembrsko tekmo Žurnalovega kartinga zvezd, na kateri se bodo pomerili štirje znani slovenski estradniki. Vabljeni, da si dirko ogledate v živo in navijate za svojega favorita.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.