Naj tovornjaki in dostavna vozila

Foto: Mercedes-Benz Mercedes-Benz Actros SLT Foto: Man MAN Lions City CNG Foto: Gregor Prebil Opel vivaro Foto: Renault Renault trafic
Mercedes-Benz Actros SLT, MAN Lions City CNG, Renault Trafic ter Opel Vivaro so gospodarska vozila leta 2015.
Oglej si celoten članek

Po izboru bralcev in strokovne žirije je v kategoriji tovornih vozil naziv gospodarsko vozilo leta prejel mercedes-benz actros SLT, v kategoriji avtobus leta MAN lions city CNG in v kategoriji dostavnih vozil renault trafic ter opel vivaro.

Izbor že deseto leto zapored potekal v organizaciji revije Transport v sodelovanju z revijo Mehanik in Voznik. Tekmovanje je potekalo v dveh delih kjer so najprej bralci so za svoje favorite glasovali po pošti in prek spletnega portala, na koncu pa je svoje glasove dodala še strokovna žirija.

V kategoriji dostavnik leta so bili finalisti:

Jumper/Boxer/Ducato, Trafic/Vivaro, Daily in Vito. V kategoriji avtobus leta so bili finalisti Stera MD, MAN Lions City CNG in Isuzu Visigo, v kategoriji tovornjak leta pa so bili finalisti: MAN TGX D38, Volvo FH 16 in Mercedes-Benz Actros SLT.

Glasovanje je potekalo od začetka marca do konca aprila 2015, skupaj pa je svoje glasove poslalo 4855 bralcev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.