Najbolj gejevski avto leta 2019 je ...

Foto: Alpine
Foto: Alpine
Istospolno usmerjeni so izbrali svojega favorita.
Oglej si celoten članek

Alpine A110 je zmagovalec v letošnjem naboru Gay Car of the Year 2019.

Francoski športni kupe je prepričal gejevsko publiko s svojim mišičastim izgledom in športno igrivostjo. Poganja ga 185-kilovatni (252 KM) motor, ki prek zadnjega kolesnega para potiska le 1.080 kilogramov mase. 

Foto: Alpine Alpine A110

Izbor že od leta 2005 pripravljajo pri francoski organizaciji Ledorga. Od ostalih izborov se razlikuje po tem, da ima glavno in edino vlogo ljudstvo - da so glasovalci le člani skupine Ledorga. Glasujejo lahko za katerikoli avto, ki je v zadnjem letu pričel s komercialno prodajo v Evropi.

Verjetno ni nenavadno, da je imel prav vsak od zmagovalcev od leta 2005 zgolj dvoje vrat, izvzemši citroëna DS4 iz leta 2012.

Lani je zmagal mercedes E coupe.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:44 23. Januar 2019.

    Ima to kaj veze s tem auspuhom? Sam sprašujem. :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.