Najbolj in najmanj zanesljivi enoprostorci

Foto: Žurnal24 Toyota verso 2.0 D-4D style Foto: Nissan Nissan note Foto: Opel Opel zafira Foto: Žurnal24 Renault scenic dCi 110 EDC Bose Edition Foto: Nissan Nissan note Foto: Žurnal24 Ford galaxy Foto: Anže Petkovšek Ford C-max Foto: Citroën Citroën C4 grand picasso Foto: Žurnal24 Foto: Andrej Leban Peugeot 3008 hybrid
Kateri je najbolj in kateri najmanj zanesljiv enoprostorec? Britanci imajo odgovore.
Oglej si celoten članek

V raziskavi, ki jo je naredil Which?, so na podlagi kar 47.716 poročil svojih bralcev pripravili seznam najbolj in najmanj zanesljivih enoprostorcev. Razlike med najboljšimi in najslabšimi so velikanske, prav tako povprečni stroški za nenadejano letno vzdrževanje.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.